مواد لازم

  •     آرد: 1 و 2/3 لیوان
  •     پودر قند: 1 و 1/3 لیوان
  •     کره: 150 گرم
  •     تخم مرغ: 2 عدد
  •     کشمش پلویی: 1/2 لیوان
  •     اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
 

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. اگر کشمش های شما تمیز نیستند آنها را از نیم ساعت قبل در آب سرد قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش را آبکش کنید و لای دستمال حوله ای خشک نمایید.

2. کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

3. آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید.

4. در ادامه کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در مایه پخش شود.

5. داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند).

6. سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

نکته: خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده شما باشد.

اموزش شیرینی پزی سیتیا شیرینی ,    ,داخل ,دهید ,ها ,کشمش ,کنید و ,اضافه کنید ,تخم مرغ ,را اضافه ,لیوان    منبع

شیرینی مار مالاردی

شیرینی زنجبیلی

شیرینی کشمشی

شیرینی تر دسری

شیرینی تر مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه نان خامه ای خانگی عالی مثل شیرینی خامه ای بازاری

شیرینی مارمالادی

مشخصات

آخرین جستجو ها

بهین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. جوپرس بلبرینگ تماس زاویه ایی janokherad.rozblog.com استودیو هنری پانته آ معرفی کالا فروشگاهی برنامه و بازی اندروید بازرگانی سکوتی الان بخر تحویل بگیر بلاگ ایران