مواد لازم:

  •     آرد: 220 گرم
  •     آرد برنج: یک و یک دوم ق س
  •     پودر شکر: 40 گرم
  •     بادام (آسیاب شده): 2 ق س
  •     کره (خردشده): 0 گرم
  •     اسانس بادام: یک چهارم ق چ
  •     مارمالاد: یک سوم پیمانه
 
 

طرز تهیه:

1. فر را با حرارت 0 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.

2. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنها را با
مارمالاد رنگی پرکنید

 

 

اموزش شیرینی پزی سیتیا   ,    ,یک ,آرد ,ق ,فر ,    ,گرم     ,را با ,کرده و ,ق سمنبع

شیرینی مار مالاردی

شیرینی زنجبیلی

شیرینی کشمشی

شیرینی تر دسری

شیرینی تر مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه نان خامه ای خانگی عالی مثل شیرینی خامه ای بازاری

شیرینی مارمالادی

مشخصات

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان 11 مجله تصویری تاب ناب کاغذ دیواری تفریحات سالم اینجا همه چی هست لاستیک ران فلت سواری آرمان میهن سلامت طراحی سایت / سئو سایت / تبلیغات گوگل تهران درس