مواد لازم:
- آرد: 220 گرم
- آرد برنج: یک و یک دوم ق س
- پودر شکر: 40 گرم
- بادام (آسیاب شده): 2 ق س
- کره (خردشده): 0 گرم
- اسانس بادام: یک چهارم ق چ
- مارمالاد: یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 0 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.
2. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنها را با
مارمالاد رنگی پرکنید
اموزش شیرینی پزی سیتیا
, ,یک ,آرد ,ق ,فر , ,گرم ,را با ,کرده و ,ق سمنبع
شیرینی مار مالاردی
شیرینی زنجبیلی
شیرینی کشمشی
شیرینی تر دسری
شیرینی تر مجلسی
آموزش کامل طرز تهیه نان خامه ای خانگی عالی مثل شیرینی خامه ای بازاری
شیرینی مارمالادی